The Bit coin volt

You are not logged in. Would you like to login or register?

Yesterday 3:40 am  #1

Koliko vam je važna brzina isplate?

Za one od vas koji se često kladite na sport: da li vam je brzina isplate zaista toliko važna?Meni je ranije bilo svejedno, dok jednom nisam čekao isplatu duže nego što sam očekivao. Od tada uvijek pogledam koliko obično traje proces prije nego što nešto počnem koristiti. Ne tražim da novac stigne odmah, ali mi znači kada je vrijeme isplate jasno navedeno. Kako vi gledate na to?

Last edited by johnnyy (Yesterday 3:41 am)

Yesterday 5:26 am  #2

Re: Koliko vam je važna brzina isplate?

Meni je brzina dosta važna, ali nije jedina stvar koju gledam. Više mi znači da je proces jednostavan i da znam šta mogu očekivati. Jednom sam imao isplatu koja je stigla prilično brzo i to mi je ostalo kao dobro iskustvo. Od tada prvo provjerim dostupne informacije, pa tek onda odlučim šta mi najviše odgovara. Ako sve ide uredno, nemam potrebu puno razmišljati o tome.

Yesterday 8:39 am  #3

Re: Koliko vam je važna brzina isplate?

Kod mene brzina isplate igra prilično veliku ulogu, posebno kada već znam da je postupak jednostavan. Ne očekujem da sve bude gotovo za nekoliko minuta, ali volim imati jasnu predstavu o vremenu čekanja. Nedavno sam upoređivao različite stranice i pogledao i mrbit ba, čisto da vidim koje informacije navode o isplatama i dostupnim opcijama. Meni je korisno kada su takve stvari lako pronaći, jer onda mogu napraviti izbor bez nagađanja. Također obraćam pažnju na metode isplate, jer se vrijeme obrade može razlikovati zavisno od toga šta se koristi. Na kraju mi je najvažnije da su pravila jasno napisana i da nema nepotrebnog komplikovanja tokom cijelog procesa.

Board footera