The Bit coin volt

You are not logged in. Would you like to login or register?

Yesterday 6:15 am  #1

Qeydiyyat zamanı valyuta seçimi və hesabı idarə etmə

Salam, mən qeydiyyatdan keçməyə hazırlaşıram, amma valyuta seçimi ilə bağlı bir az tərəddüd edirəm. Hesabı manatla açmaq daha sərfəlidir, yoxsa dollar seçmək gələcəkdə konvertasiya xərclərini azaldar? Yerli bank kartları ilə işləyərkən hansı valyutanın daha operativ və komissiyasız işlədiyini bilmək istəyirəm, çünki maliyyə itkilərini minimuma endirmək mənim üçün çox vacibdir

Yesterday 7:40 am  #2

Re: Qeydiyyat zamanı valyuta seçimi və hesabı idarə etmə

Əgər siz Azərbaycanda yaşayırsınızsa və manat hesabı olan kartlardan istifadə edirsinizsə, daxili valyutanı seçmək ən məntiqli addımdır. Bu halda bankınız tərəfindən əlavə mübadilə faizləri tutulmayacaq və balansınızı artırarkən hər şey şəffaf şəkildə həyata keçiriləcək. Mən əvvəl dollar seçmişdim və hər dəfə vəsait çıxararkən məzənnə fərqinə görə müəyyən məbləğ itirirdim, ona görə də manatı tövsiyə edirəm

Yesterday 9:03 am  #3

Re: Qeydiyyat zamanı valyuta seçimi və hesabı idarə etmə

Valyuta seçiminizi etmək və qeydiyyatın bütün mərhələlərini tamamlamaq üçün 1xbet azərbaycan qeydiyyat  səhifəsinə keçid edib orada anket bölməsini doldura bilərsiniz. Unutmayın ki, seçdiyiniz valyutanı sonradan dəyişmək texniki baxımdan çox çətin ola bilər, ona görə də ilk addımda diqqətli olun. Hesabınızı yaratdıqdan sonra şəxsi kabinetinizdə olan tənzimləmələr vasitəsilə profilinizin mühafizəsini gücləndirməyi də yaddan çıxarmayın. Bütün prosedurlar bitdikdən sonra sistemin təklif etdiyi geniş imkanlardan dərhal yararlanmağa başlaya biləcəksiniz

Last edited by mrsnooprey2148 (Yesterday 9:03 am)

Board footera